It Stains the Sands Red 2016

Data:august 5th, 2017Genul:2016 Drama Horror Thriller
It Stains the Sands Red 2016 film online subtitrat in romana

It Stains the Sands Red 2016 filme online subtitrate in Romana

În chinurile unui apocalipse cu zombie, Molly – o femeie cu probleme de la Las Vegas, cu un trecut întunecat – se găsește blocata în deșert cu un zombie singuratic pe urma ei. La început, ea este capabilă să depășească cu ușurință urmăritorul ei, dar lucrurile devin rapid un coșmar Când își dă seama că zombie nu are nevoie să se oprească și să se odihnească vreodată.

In the throes of a zombie apocalypse, a troubled woman from Las Vegas with a dark past finds herself stranded in the desert with a lone and ravenous zombie on her tail.

Urmareste filmul online It Stains the Sands Red 2016, filme online subtitrate in Limba Romana pe www.FilmeOnline24.Info

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta